keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Taitavammat selässä

Heippati rallaa!

Hyppäiltiin tossa jokunen päivä sitten, oiskohan ollu lauantai. Otettiin alexa ja Huila matkaan ja lähdettiin kentälle. Rakennettiin myös muutama este. Laitettiin kavaletti toiseen päätyyn jota mentiin sitten ympyrällä. Kavaletti myös niin että sitä pysty tulemaan puolikkaalla lävistäjällä. Sitten vielä lankkueste myös lävistäälle, mutta vähän lähemmäs uraa.
Aluks mä en ite ratsastanut vaan eräs toinen ! ;) Se verkkasi ensi Alexan hyvin ja aikaa käyttäen. Alexa ei ensin millään jaksanut keskittyä, mutta hetkenpäästä se alkoi menemmään ihan rauhassa. 
Alotettiin eka kavaleteilla. En siis itse vieläkään mennyt Alexalla vaan toimin pääosin kuvaajana , mutta kuvat ei onnistuneet ! :D Kavalettie jälkeen siirryttiin siihen lankkuesteeseen. aloin nostamaan sitä joka hypyn jälkeen kahdella pykälällä ja loppujen lopuks se oli tolpan viimesessä seijässä ja 120cm !!! :D Mä olin ett WOW ku poni hyppäs. En kyllä ite ois uskaltanu.




Sitten menin mä selkään. Annoin ponin eka kävellä hetken ja sitten aloin tulemaan niitä kavaletteja. En mennyt niitä montaakaan kertaan kun poni oltiin jo verkattu. Aloin tulemaan kavalettien jälkeen lankkuestettä. Sitä nostettiin taas kaks pykälää ylöspäin jokaisen onnistuneen kypyn jälkeen ja loppujen lopuks se oli ehkä...noo en oikee osaa sanoo. arvatkaa ite ! ;)


Sitten loppuravasin Alexan Alexa oli tosi hieno ja hyppäs tosi hyvin. Loppuravitkin se meni pää jaloissa hiekkaa maistellen. :) 

Sitten vaihdoin Alexan Huilaan. Tein aika nopean alkuverkan ja lähdin tulemaan kavaletteja. Tulin niitäin vaan muutaman keran. Aluks oli kääntämisessä pieniä hankaluuksia, mutta kyllähän se sitten siitä ! ;) tulin vain kaksi kertaa sin lankkuestiin. sitäkin nostettiin ekan hypyn jälkeen vähän. Huilakin hyppäs tosi kivasti ! :)


Kertokaa mikä oli teihän lemppari kuvanne!

T: Ida

1 kommentti:

  1. kuvta voisi olla isompia, mutta tykkäsin eniten 3,4,5


    http://smiling-horse.blogspot.fi/ kommenttia saa heittää

    VastaaPoista