keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Ksakauden avaus

Heiputihei!!
Oltiin viime lauantaina Enjalan tallilla estekkisoissa. Menin luokan 90+ eli sai ite valita korkeuden. Mä valitsin 100cm. 

Verryttely siellä oli järjestetty suoraa sanoen huonosti!! Siellä piti aluks olla kaksi verkka ryhmää mutta ne yhdistettiinkin. Tästä ei infottu kun vasta kun verryttely alkoi ja Alexa oli viellä kopissa. Aluksi verryttely aikaa oli 15min. Onneks sitä lisättiin 5 minuutilla koska en olisi muuten kerenny verkkaamaan ! Tämä tapaus oli kuitenkin aika hyvää hermojumppaa, sillä kaikesta hässäkästä huolimatta pitää keskittyä vain ja ainoastaan siihen suoritukseen. Ei mihinkään muuhun!!!

No siinä pienoisessa verkassa Alexa tuntui kuitenkin tosi hyvältä! Se otti hyviä hyppyjä ja oli kaikin puolin tyytyväinen. 
  Rata oli ihan hyvä! Ekalta tuli kyllä pudotus ja seiska esteelle kielto. En vaan uskaltanut oikeen ratsastaa kummallekkaan. 
    
Video loppu ns. kesken kunnei siinä lopuks ollut seitten mitään kuvattavaa. Kaikin puolin oli kiva ja onnistunu päivä pienistä säädöistä huolimatta! Sori muuten kun sanon videolla kokoajan "noniin"! :D


Tykkäsittekö videosta ja haluutteko tollasia lisää? Mitä vinkkejä antasitte kuvaamiseen ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti