lauantai 14. maaliskuuta 2015

Dumin kisat

Heipähei !
Oltiin lauantaina Dumilla kisoissa. Kuvasin videopostauksen mutta se jostain syystä poistu mun puhelimestä. Onneks radat sentään säästy, ja kuvat !


Kisat alko vasta kolmelta ja mun eka luokka joskus puol kuus. Oli niin kiva kun ei tarvinnu herätä aikasin. Oli myös tosi aurinkoinen ja lämmin sää ! Ihana lähteä kisoihin !!
Kisat oli siis Dumilla ja ne oli 1-tason kisat (seura). Mentiin 90 cm ja 100 cm. 
90cm verkassa en ottanut paljoakaan hyppyjä. Se itse rata oli tavallaan "verkka". Alexa kulki verkassa jo tosi nätisti ! Aluksi laukassa meinas tulla ryntäyksetmutta sain ponin sitten nopeasti takaisin rauhalliseksi. Ratakin meni tosi hyvin. Tulos oli 0-0vp !  :) jee ! Oltiin kuitenkin senverran hitaita ettei sioituttu, mutta eihän ne rusetit tässä lajissa ole se pää juttu vaan se (ainakin meille) että tulee hyvä ja siisti rata !


100cm verkka meni myös hyvin ! Radalla Alexa oli ehkä vähän vahvempi mutta silti tosi hyvän tuntunen !! Meiltä tuli radalla puomi alas sarjan a osalla. Tulin siihen ehkä vähän lähelle mutta en mitenkään hullun huonnon paikkaan. Tiputuksen jälkeen Alexa alko käydä vähän kuumempana. Ehkä sitä alko harmittaa se... :D



Erotuttiin kisoissa muiden joukosta valkosten housujen ja räikeen oranssin takin vuoksi. Kellään muulla ei ollu valkosia housuja kun mulla !! No on ihan kiva välillä olla erillainen nuori ! :D


Oli kyllä onnistunut päivä! Mulla alkaa olemaan jo niin ikävä "kunnon" kisoihin! Toivottavasti kesä tilis kohta!!!


T: Ida ja Alexa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti