keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hups...


Nyt oli sitten viimeiset aluevalmennukset. Eli siis lauvantaina ja sunnuntaina Tepolla. 
  Lauantaina meijän ryhmässä oli vaan kaks ratsukkoa. Minä&Alexa ja sitten yks Sara. Saatiin sitten ihan "yksityisopetusta". ;) 


Alexa oli alkuverkassa ravissa aika hyvän mutta toisaalta tosi kuuman olonen. Laukassa se taas kävi niin ylikierroksilla että mun oli tosi vaikkee ratsastaa sitä. 
Hypyt meni kumminkin ihan ok. Pari lähestymisvirhettä tuotti muutaman kiellon mutta muuten Alexa hyppäsi innokkaasti !



Sunnuntaina A oli vielä haastavampi, jo ravissakin! Ei siinä sitten muu auttanut kun kädet verillä ja itkusilmässä jölkötellä. Alexa ei kuitenkaan rentoutunut vaikka yritettiin kuinka ja sitten kun muut käveli Teppo otti mut toiseen päätyyn ja siinä me laukattiin TAAS vetisin silmin kunnes Alexa edes vähän rentoutuisi tai rauhottuosi. 
Lopulta saatiin Alexa vetämään henkeä ja alettiin ottaa verkkahyppyjä. Tultiin ravissa pystyn yli jossa oli n. metrin päästä maapuomi. Aluks se meni hyvin mutta sitten hupsista keikkaa A meni sitä pystyä päin ja mun tasapaino horjahti. Yhtäkkiä olinkin jo maassa hiekkaa suussa! :D Lopputunnista tippumisen jälkeen alkoi sitten kaikki luistaa! Hypyt oli tosi hyviä ja yhteistyö pelasi! Lopuksi Teppo totesi että " vitsi tää poni on kyllä hieno! Sillä riittää kyllä kapasiteetti tosi pitkälle!" Olin aika ylpee Alexasta!! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti