maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ekat ulkokisat





No nyt on sitten korkattu vauhdilla kauden ekat ulkokisat. Todellakin vauhdilla mut siitä sitten myöhemmin lisää. 
KERRA järjesti nyt sunnuntaina (19.4.) 1-tason estekisat. Meillä oli siis kotikenttäetu. Kisat oli tosi mukavat ja tietenkin hyvin järkätyt! Radatkin oli helppoja, pieniä ja kivoja ratsastaa. 


 Meininki kisapaikalla oli mukava mutta Alexa neidin päässä tais hieman kiehua. 100cm Verkka meni no hieman villiksi mutta vika verkkahyppu oli kyllä hyvä. Lähin radalle kumminkin vähän mietteliäänä, mitäköhän tästäki tulee?




No rata meni ihan ok. 100cm 0-0vp. Videolla se meno näytti ihan hyvältä mut radalla ei kylläkään tuntunut siltä! Se poni oli siis ihan TÖRKEEN vaikee ratsastaa. Se kävi niin kierroksilla. 





 110cm verkka meni sitten jo hieman rauhallisemmin ja paremmin. Kun valmistauduin radalle lähtöön Alexa tuntu ihan kivalta. Sitten ykköselle lähestyessä aattelin et nonii nyt tulee hyvään paikkaa nii vikalla askeleella sitten STOP. Läimäytin raipalla pefalle ja eikun uus yritys. Sehän suuttu siitä ja nosti pään taivaisiin. Sillon mä päätin et mennää vaikka takaperin mut kunhan mennää yli !! No loppurata menikin sitten ihan hyvin. 





         Osa kuvista ottanut Eerika! :)

Musta tuntuu et Alexalla saattaa olla nyt kyllä vähän kevättä rinnassa. Se ei oo piiiitkään aikaan ollu noin villi ku mitä se eilen oli. No toivotaan että se siitä rauhottuis!



6 kommenttia:

  1. Oi, tosi kivoja kuvia! Tsemppiä jatkoon!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja onnea tuleviin kisoihin !:)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näytti, ja upeita kuvia! Olisin toivonut enemmän analysointia radasta ja ponista (: Kiva ulkoasu ja teksti oli virheetöntä ja helppo lukea!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista! Yritän jatkossa analysoida enemmäs! :)

    VastaaPoista