keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Super kisat kaatosateessa

Oltiin viime lauantaina Laaksolla kisoissa. Tuusulan ratsastajat järjesti siellä perinteisen Tuusula derpyn ja ne kisat oli kolmipäiväset. Oltiin itse siis pelkästään lauantaina. 
Menin siellä kaksi luokkaa 100cm ja 110cm. 100cm luokka oli myös yksi ponicupin osakilpailuista. 


Kisat ei onneks alkanu mitenkään kauhean aikasin! Ja varsinkin ku olin vasta päivän neljännessä luokassa 27. lähtijä. 
Kun päästiin kisapaikalle siellä oli meneillään jo radankävely. Kävelin siinä sitten radan ja kävin kisakansliassa näyttämässä Alexan passin. 
Rata oli aika ISO! Varsinkin kun se oli poniluokka. No hyvää harjotusta vaan!!

Otettiin Alexsa sitten pois kärrystä ja laitettiin valmiiksi. Tässävaiheessa niin minä ja äitikin kuin myös poni ja satula oli aivan liti märkiä! 
No kun saimme Alexan valmiiksi niin kävelin hetken ja lähdin verkkaamaan. Verkan pohja oli siis aivan kamala! En tienny et uskallanko edes ottaa yhtään hyppyä kun omakin kenkä jää jo kiinni siihen mutavelliin. Toki kilpailujärjestäjähän ei tälle voi mitään !! 
Alexa tosin tuntu ihan super hyvältä verkassa! Kun otin pari hyppyä paikat löyty helposti ja tamma hyppäs superhyvin !! Lähin TOSI luottavaisin mielin radalle. 
Siinä luokassa oli tullut tosi paljon hylättyjä ja muutenkin paljon virheppisteitä! Ehkä ponien ratsastettavuus vaikenee kun sataa ja on mutasta. 
Edellinen ratsukko lopetti tervehdys ja pilli soi. Nostan laukan ja eka este lähestyy kaikki menee superhyvin kymppi esteelle saakka. Mä en muistänu mihin piti seuraavaks kääntää !! : D no hetken kelailun jälkeen muistinkin jo seuraavan esteen ja kun videolta sitä katsoo olin kääntämässä Alexaa jo ihan eri suuntaan mihin pitäis ! 
Tulos oli siis 0-0 ja saatiin sijoituskin. Oltiin 11. Ken tietää että jos olisin muistanut kääntää lyhyemmän reitin niin olisikos sijoitus ollut parempi? ;) no eivaiskaan ! Tärkeintä että tuli hyvä ja puhdas rata ! 

No 110cm verkka oli vielä huonompi. Siis se pohja. Se oli semmonen jättimäinen vesilammikko. Mutta alexa meni verkassa kumminkin taas tosi hyvin !! 
Rata meni muuten hyvin mutta parissa paikassa poni pelasti mut. Esim  punasella sarjalla. Toin alexan huonnoon paikkaan ja sillä oli mahollisuus kieltää siitä, mutta se vaan hyppäs! Radan lopussa olin niiiiin onnelllinen et itku pääsi! ❤️

Johin aika pitkän sitä luokkaa mutta sitten viisi ratsukkoo meni ajanpuolesta meijän ohi. Tultiin kumminkin kuudenneksi. Tamma tykitti !!!!


Oli siis ihan super hyvä päivä! Kun tallille päästiin niin KAIKKI tavarat meni kuivumaan. Painotan siis sanaa KAIKKI koska siis KAIKKI meijän tavarat oli ku vesiämpärissä upotettu !! :D

T. Ida ja Alexa


4 kommenttia: