torstai 21. toukokuuta 2015

Itsenäistä puomijumppaa

Heipatihei! 


Tossa on kuva siitä puomitehtävästä. 
Alkuverkassa alexa oli ihan super hyvän tuntunen. Toki ehkä vähän energinen mutta silti tosi hyvin avuilla. Sitten tulin ristikkoa. Ekoja kertoja kun tulin Alexa oli niin innoissaan siitä että heti kun käänsin sen suoralle linjalle Alexa nosyi pääm ylös ja lähti tykittää estettä kohti. Se otti kumminkin tosi hyviä hyppyjä!! Sen jälkeen tylin neljän pystyn suoraa linjaa. Esteet oli toisiinsa nähden vinossa mutta se oli tarkotuskin. Se tultiin ekallakerralla silleen että ekaan väliin tuli yks askel, tokaan innarihyppy ja kolmanteen yks askel. Kaikkiin oli tarkotus siis tulla askel mut Alexa tuli 6 metrin sarjavälin innarinan!! :D tulin sitten toisenkerran ja se tuli hyvin. 
Sen jälkeen tulin molemmista suunnista kaksi kavalettii joidenka väliin tuli kaks piykää laukkaaskel. Ne tuli kanssa hyvin! 
Ihan lopuks tulin vielä okseria metrin korkusena kaks kertaa. Ne molemmat kerrat meni tosi hyvin!!

Ratsastuksen jälkeen Alexa oli ihan hiki märkä! Vaikka en tehnyt paljon ees mitään niin se varmaanki hikos siitä ku kävi nii kuumana. 


Alexa ratsastuksen ja pesun jälkeen 
kulmäyksessä! :D

Ostin muuten jo jokunen aika sitten uuden satulahuovan fleesen ja Animon housut. 



Hiovan ja fleesen mä ostin Hyvinkään Agrimarketista. Animon housut taas Reunokselta turusta. samalla Alexa sai uuden sadeloimen. 
Fleesestä ja housuista mä yritän saada otettua kuvat seuraavaan postaukseen. 

Niinku aikasemmassa postauksessa jo kerroin niin ollaan menossa viikonlopuks Jyväskylään estekisoihin. Yritän sieltä saada otettua jonkin sortin videopostausta mutta mun puhelimessa on niin vähän tilaa niin en tiiä onks se mahollista. Mutta se nähään sitten!!

Mitä tykkäsitte satulahuovasta? Minkälaisia puomitehtäviä te yleensä ite teette? Onko postausehdotuksija?

4 kommenttia:

  1. Ihana banneri sulla. :) Itse pidän enemmän huovista joissa ei ole tuota terävää kulmaa, mutta on tuokin ihan nätti. :)
    world-with-horses.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo sama mulla, tykkään itekki enemmän pyöreereunasista mutta toi on kivan näkönen satulassa! :)

      Poista