maanantai 25. toukokuuta 2015

Videopostaus kisaviikonlopulta


Oltiin viikonloppuna Jyväskylässä estekisoissa. Lauantaina menin Ponicupin osakilpailun, eli 100cm. Sunnuntaina avoimet 100 ja 110cm. Yövyttiin siis siellä. 


Selostan tässä postauksessa vaan radat ja kaiken muun näkee sitten videosta. 
100cm lauantaina oli siis Ponicapin osakilpailu. Menin verkkaamaan noin 20min ennen mun starttia. Mä harvoin verkkaan kauheen pitkään, Alexalle riittaa vaan muutama hyppy ja sileetä noin viis minuuttia. Kävelyä on kumminkin aina melkeen 15min. 


Verkassa A tuntu ihan super hyvältä!!! Radalle lähin tosi tyytyväisin mielin. Mutta puuttuko sisu radalla? Todennäkösesti joo sillä meijät hylättiin esteelle 4. Meille harvoin tai siis ei koskaan tuloksena oo ollu hylätty. Laitoin radan Tepolle videona ja analyysi oli " Alku oli hyvä. Ekassa lähestymisessä sarjalle näytti, ettei poni oikein tiennyt mihin mennä, tokalla olisi vain pitänyt pitää pää ylhäällä ja runtata yli." No tottakai oli huonot fiilikset! Eihän kukaan aja Jyväskylään asti ja oo tyytyväinen uloskieltoon jo neljännellä esteellä!! Mutta kaikki pitää olla oppimista joten eikun sisulla ja päättäväisyydellä seuraavaa päivää varten!
Lainatakseni huippuurheilijan sanoja "koskaan ei saa pelätä epäonnistumista vaan tavoitella voittoa!" Tämä lause mielessä lähdin sunnuntain radoille, ja ne menivätkin PALJON PALJON paremmin!!!


100cm verkkasin niinkun aina ennenkin, eli lyhyesti ja laadukkaasti.  Radalle lähtiessäni nostin Alexan pään laitoin pohkeet kiinni ja läpäytin raipalla kaulalle. Ja nyt mennään! Tuloksena oli siis vaan 4vp ja se tuli puomista. Sarjan jälkeen suhteutetulta etäisyydeltä otin yhden ylimääräsen askeleen. Tultiin siis liian lähelle ja puomi lähti matkaan. 
110cm meni vielä paremmin kun metri! Puomi tuli uusinnasta , tultiin taas liian lähelle. Se oli kumminkon tokassa vaiheessa joten meillä oli mahollisuus myös sijoittua. Viis siottu ja oltiin kuudensia!! Läheltä liippas!! :D olin tyytyväinen mun oman ratsastuksen parantumiseen viikonlopun aikana! Verrattuna nyt lauantain ja sunnuntain radat niin ratsastinhan mä vähän laöysäsyi lauantaina. No onneks sain sitten parannettua sen sunnuntaiks!

Käytiin seillä lauantaina syömässä ravintolassa ja tässä kuva annoksesta: 




4 kommenttia: